Beeovita

BraceID STACK finger splint Gr3 transparent 10 pcs

BraceID STACK Fingerschiene Gr3 transparent 10 Stk

  • 62,25 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

BraceID STACK fingerskinne Gr3 transparent 10 stk

BraceID STACK fingerskinne Gr3 transparent 10 stk er en pålidelig og effektiv måde at støtte og immobilisere din skadede finger på. Disse skinner er lavet af materialer af høj kvalitet og giver uovertruffen støtte og beskyttelse, så du nemt kan komme dig over din skade.

Immobiliserer din finger

Denne fingerskinne er designet til at immobilisere din skade. finger og forhindre yderligere skade. Dens robuste konstruktion giver pålidelig støtte, selv når du er på farten, hvilket sikrer, at din finger er beskyttet hele tiden. Det gennemsigtige design gør det nemt at bære uden at tiltrække uønsket opmærksomhed på din skade.

Komfortabel og åndbar

BraceID STACK fingerskinne er designet til at være behagelig og åndbar. Dens lette konstruktion giver minimal bulk og vægt, så du kan bære den komfortabelt uden at føle dig tynget. Derudover holder det åndbare design din finger kølig og tør, selv under længere tids brug.

Let at bære og justere

Denne fingerskinne er nem at bære og justere, hvilket gør den perfekt til alle, der har brug for en hurtig og enkel måde at beskytte deres skadede finger på. Du kan justere skinnen, så den passer perfekt til din finger, hvilket giver maksimal komfort og støtte. Det er også nemt at fjerne, når du ikke længere har brug for det.

En pakke med 10 skinner

Dette produkt kommer i en pakke med 10, hvilket sikrer, at du har masser af skinner ved hånden. brug efter behov. Du kan opbevare dem i din førstehjælpskasse, derhjemme eller i din taske på farten, så du altid er forberedt på en uventet skade. De er også til engangsbrug og kan nemt udskiftes efter behov.

Konklusion

Sammenfattende er BraceID STACK fingerskinne Gr3 transparent 10 stk en pålidelig og effektiv måde at immobilisere og beskytte din skadet finger. Dens komfortable og åndbare design gør den nem at have på i længere perioder, og dens holdbare konstruktion giver pålidelig støtte og beskyttelse. Så hvis du leder efter en enkel og effektiv måde at komme dig over din fingerskade på, er denne skinne den perfekte løsning.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice