Beeovita
Avent Philips Schnabel kop blød blå/rød
Avent Philips Schnabel kop blød blå/rød

Avent Philips Schnabel kop blød blå/rød

Avent Philips Schnabelbecher weich blau/rot

  • 26,08 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. S
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 9,90 USD / -21%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør PHILIPS AG
  • Model nummer: 7360196
  • EAN 8710103826262
Beløb i en pakke. 1

Beskrivelse

Avent Philips Schnabel kop blød blå/rød

Avent Philips Schnabel-koppen, blød blå/rød, er den perfekte løsning til dit barns overgang fra en flaske til en kop. Denne kop er designet med en blød tud, der er skånsom mod tænder og tandkød, og er ideel til babyer fra 6 måneder og derover. Den unikke ventil reducerer spild og hjælper din baby med at lære at drikke uden at lave noget rod.

De ergonomiske håndtag på denne kop gør det nemt for små hænder at gribe og holde. Koppen er også designet med en hygiejnisk hætte, der holder tuden ren og bakteriefri, hvilket gør den nem at have med rundt. Den dumpesikre funktion af denne kop sikrer, at din baby kan lege, bevæge sig og lære uden at spilde. De BPA-frie og opvaskemaskinesikre dele af denne kop gør den nem at rengøre og vedligeholde.

Den bløde blå/røde farve på denne kop gør den til en munter tilføjelse til din babys skab. Koppen kan indeholde op til 7 oz væske og er kompatibel med alle Avent-flasker og -kopper. Så du kan nemt blande og matche forskellige typer kopper og flasker til din voksende babys fodringsbehov. Køb Avent Philips Schnabel-koppen blød blå/rød på vores hjemmeside i dag, og find den perfekte løsning til din babys behov.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice