Beeovita
Sahag crutch foldable carbon -140kg 74-97cm black Ergo soft grip black
Sahag crutch foldable carbon -140kg 74-97cm black Ergo soft grip black

Sahag crutch foldable carbon -140kg 74-97cm black Ergo soft grip black

Sahag Krücke faltbar aus Carbon -140kg 74-97cm schwarz Ergo Soft

  • 215,94 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør SAHAG AG
  • Model nummer: 7336915
  • EAN 7640170313840

Beskrivelse

Sahag krykken foldbar carbon -140 kg 74-97 cm sort Ergo softgrip sort er et innovativt mobilitetshjælpemiddel, der er designet til at give den ultimative komfort og støtte til personer med midlertidige eller permanente mobilitetsproblemer. Den er lavet af kulfibermateriale af høj kvalitet, hvilket gør den utrolig let, holdbar og stærk nok til at bære en vægt på op til 140 kg.

Krykken har et justerbart højdeområde på 74-97 cm, hvilket gør den velegnet til mennesker af forskellig højde. Dens foldbare design gør den nem at pakke og transportere, hvilket gør den perfekt til rejser eller opbevaring. Derudover er krykken designet med et ergonomisk designet sort håndtag med blødt greb, der giver et behageligt skridsikkert greb for at sikre optimal støtte og sikkerhed ved gang.

Med sin unikke kulfiberkonstruktion er Sahag krykken foldbar kulfiber -140kg 74-97cm sort Ergo softgrip sort er både let og robust. Krykkens vægtfordeling er blevet optimeret til at give fremragende stabilitet og støtte, selv for personer, der har brug for at bære en betydelig vægt på deres krykker. Dette mobilitetshjælpemiddel er perfekt til udendørs eller indendørs brug, hvilket gør det ideelt til personer, der har brug for ekstra støtte under deres daglige aktiviteter såsom at gå eller gå på trapper.

Samlet set er Sahag krykken foldbar carbon -140 kg 74-97 cm sort Ergo softgrip sort er det perfekte mobilitetshjælpemiddel til dem, der har brug for ekstra støtte og bekvemmelighed i deres daglige liv. Dets innovative design, højkvalitetskonstruktion og ergonomiske funktioner gør det til et topvalg for personer, der søger komfort, pålidelighed og funktionalitet i en krykke.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice