Beeovita
Livsane Universal klæbepuds 10 stk
Livsane Universal klæbepuds 10 stk

Livsane Universal klæbepuds 10 stk

Livsane Universal Wundpflaster 10 Stk

  • 11.51 USD

På lager
Cat. G
Tilgængelige 100 styk
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
Førstehjælpskasse Klæbende plastre Klæbende gips

Beskrivelse

Livsane Universal selvklæbende gips 10 stk.

Leder du efter et alsidigt og pålideligt klæbende plaster til mindre snitsår og skader? Led ikke længere end Livsane Universal selvklæbende plaster!

Denne pakke med 10 selvklæbende plaster er lavet af højkvalitetsmateriale og designet til at give fremragende beskyttelse, en vigtig tilføjelse til din førstehjælpskasse derhjemme eller på- farten. Hvert plaster er designet til at klæbe perfekt til huden, hvilket skaber en tæt og sikker forsegling, der beskytter dit sår mod bakterier og snavs.

Plasterne er nemme at påføre og fjerne og kommer i en praktisk størrelse, der passer perfekt på forskellige overflader af din krop. De er velegnede til alle hudtyper og hypoallergeniske, hvilket gør dem sikre for alle at bruge. Livsane Universal Adhæsive Plaster er også vandafvisende, hvilket betyder, at du kan bruge den, når du går i bad eller svømmer.

Med denne pakke med 10 plastre har du nok at holde i. din førstehjælpskasse derhjemme, på dit kontor eller i din rygsæk, når du skal på eventyr. Hvert plaster er individuelt pakket ind, hvilket gør det nemt at bære rundt og opbevare.

Lad ikke små snitsår og skader komme i vejen for dine daglige aktiviteter. Stol på Livsane Universal Adhesive Plaster for at give den beskyttelse og sikkerhed, du har brug for for at komme sig hurtigt og fortsætte fremad!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice