Beeovita

Dixa Lemongrass BIO cut 500 g

Dixa Zitronengras BIO geschnitten 500 g

  • 35.24 USD

Overlager
Cat. F
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Mærke: DIXA AG
  • Model nummer: 7309870
  • EAN

Beskrivelse

Dixa Citrongræs BIO Cut 500 g

Vi præsenterer vores Dixa Lemongrass BIO Cut 500 g, det perfekte supplement til dit køkkenkammer! Dette økologiske citrongræs er omhyggeligt udvalgt og skåret for at sikre maksimal smag og aroma.

Citrongræs er en populær urt i thailandske, vietnamesiske og andre sydøstasiatiske køkkener. Det bruges til at tilføje en citrusagtig smag til forskellige retter såsom karryretter, supper og røre. Udover dets kulinariske anvendelser er citrongræs også kendt for dets forskellige sundhedsmæssige fordele.

Vores Dixa Lemongrass BIO Cut er certificeret økologisk, hvilket betyder, at det er dyrket uden brug af skadelige kemikalier eller pesticider. Dette sikrer, at vores produkt er fri for skadelige toksiner, hvilket gør det til et sikkert og sundt valg for dig og din familie.

Pakningen på 500 g er perfekt til dem, der elsker at lave mad og eksperimentere med smag i køkken. Med denne pakke har du nok citrongræs til at holde i lang tid, hvilket gør det til en stor værdi for pengene. Opbevar den i en lufttæt beholder på et køligt, tørt sted for at bevare dets friskhed.

Bestil din Dixa Lemongrass BIO Cut 500 g i dag og nyd de lækre og sunde fordele ved denne vidunderlige urt i din hjemmelavede madlavning måltider!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice