Beeovita
Ambre Solaire After Sun Mask Tissue Btl 32 g
Ambre Solaire After Sun Mask Tissue Btl 32 g

Ambre Solaire After Sun Mask Tissue Btl 32 g

Ambre Solaire After Sun Tissue Mask Btl 32 g

  • 8,00 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 3,46 USD / -24%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør LOREAL SUISSE SA
  • Model nummer: 7295777
  • EAN 3600542105453

Beskrivelse

Hold din post-sol hud til at føles hydreret og frisk med Ambre Solaire After Sun Mask Tissue Btl 32 g. Denne innovative maske er designet til at lindre og nære din hud efter at have været udsat for solen.

Ambre Solaire After Sun Mask Tissue Btl 32 g kommer i en brugervenlig flaske indeholdende en engangs-, gennemblødt ark maske. Den 100 % naturlige biocellulosefibermaske er infunderet med kølende og fugtgivende aloe vera, hvilket gør den til den perfekte måde at øjeblikkeligt berolige og opfriske solkysset hud.

Ambre Solaire After Sun Mask Tissue Btl 32 g er let at bruge. Fjern blot masken fra flasken og påfør den på dit ansigt, og lad den sidde i 15 minutter. Når tiden er gået, fjern masken og masser eventuelt overskydende serum ind i din hud. Din hud vil føle et øjeblikkeligt boost af hydrering og friskhed.

Ambre Solaire After Sun Mask Tissue Btl 32 g er velegnet til alle hudtyper og er perfekt til at tage med på ferie eller til stranden. Uanset om du har brugt dagen på at sole dig i solen eller udforske det store udendørs, vil denne maske hjælpe din hud med at restituere og føles forynget.

Så, hvis du vil holde din hud efter solen føles hydreret og smidig. , prøv Ambre Solaire After Sun Mask Tissue Btl 32 g i dag!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice