Beeovita

Old Spice Anti-perspirant deodorant stick Sport Sweat Defense 50ml

Old Spice Anti-Transpirant Deostick Sport Sweat Defense 50 ml

  • 11.90 USD

Overlager
Cat. I
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

Old Spice Anti-perspirant Deodorant Stick Sport Sweat Defense 50 ml

Forbliv frisk og selvsikker selv under intense sportsaktiviteter med Old Spice Anti-perspirant Deodorant Stick Sport Sweat Defense. Sticken på 50 ml er nem at bruge og er specielt designet til at give langvarig beskyttelse mod sved og lugt. Den har en kraftfuld svedforsvarsformel, der hjælper med at holde dine armhuler tørre og friske.

Denne anti-perspirant deodorantstick har en sporty duft, der efterlader en ren og forfriskende følelse. Den er infunderet med en unik blanding af anti-sved og deodoriserende ingredienser, der arbejder sammen for at give dig 24-timers beskyttelse mod sved og lugt.

Med Old Spice Anti-perspirant Deodorant Stick Sport Sweat Defense kan du forblive aktiv og spille hårdt uden at bekymre dig om sved eller lugt. Det er perfekt til folk, der elsker sport og er aktive.

Pinden på 50 ml er lille og praktisk, perfekt til brug på farten. Den er nem at påføre, tørrer hurtigt og efterlader ingen rester. Tag kontrol over din sved og lugt med Old Spice Anti-perspirant Deodorant Stick Sport Sweat Defense.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice