Furterer Forticea Vitalisierendes Shampoo 200 ml

Furterer Forticea Vitalisierendes Shampoo 200 ml

Mærke: PIERRE FABRE SUISSE AG
Model nummer: 7276426
Tilgængelighed: Udsolgt
43.17 USD
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Furterer Forticea Vitalisierendes Shampoo 200 ml

Hvis du leder efter en fantastisk shampoo, der ikke kun renser og revitaliserer håret, men som også nærer og styrker det, skal du ikke lede længere end Furterer Forticea Vitalisierendes Shampoo.

Beriget med naturlige ingredienser såsom Guarana og æteriske olier af appelsin og lavendel, denne forfriskende shampoo er specielt formuleret til at give energi og styrke svagt, tyndt hår og samtidig fremme sund vækst.

Guarana-ekstraktet fungerer som en naturlig stimulans, der giver et intenst udbrud af energi til hårets rødder, mens de æteriske olier virker på at lindre og nære hovedbunden, så du får et sundt, skinnende hår, der er nemt at håndtere.

Ikke alene er denne shampoo fantastisk til dem med tyndere hår eller dem, der ønsker at forbedre hårvækst, men den er også perfekt til alle, der ønsker at give deres hår et lille ekstra boost af vitalitet og styrke.

Plus, med dens lette, brugervenlige formel er denne shampoo en leg at integrere i din daglige hårplejerutine og efterlader dig med stærkt, smukt hår hver dag.

Så hvis du er klar til at tage din hårpleje. spil til næste niveau, prøv Furterer Forticea Vitalisierendes Shampoo og se resultaterne for dig selv!