Beeovita
PRIMA HJEMMETEST Kolesteroltest 2 stk
PRIMA HJEMMETEST Kolesteroltest 2 stk

PRIMA HJEMMETEST Kolesteroltest 2 stk

PRIMA HOME TEST Cholesterin-Test 2 Stk

  • 29,75 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 11,29 USD / -21%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør SUPAIR CARE AG
  • Model nummer: 7223909
  • EAN 7640164863283

Beskrivelse

PRIMA HJEMMETEST Kolesteroltest 2 stk

Hvis du leder efter en nem og overkommelig måde at tjekke dit kolesteroltal på, er PRIMA HJEMME TEST Kolesteroltest 2 stk en glimrende løsning. Disse teststrimler er designet til hurtige og præcise målinger af dit kolesteroltal.

PRIMA HOME TEST Kolesteroltest 2 stk er velegnet til alle, der ønsker at tjekke deres kolesteroltal derhjemme. Det er især nyttigt for personer, der er i risiko for forhøjet kolesterol, eller dem, der allerede er diagnosticeret med forhøjet kolesterol og har behov for at overvåge deres niveauer regelmæssigt.

Teststrimlerne er meget nemme at bruge. Du skal blot indsætte dem i PRIMA HOME TEST kolesterolmåleren, og inden for et par minutter vil du have dine resultater. Testen er smertefri og ikke-invasiv, og den kræver kun en lille dråbe blod fra din fingerspids.

Denne pakke indeholder to teststrimler, så du kan udføre to tests og sammenligne dine resultater. Dette er en fantastisk måde at overvåge dine fremskridt og se, hvordan dine livsstilsændringer påvirker dit kolesteroltal.

PRIMA HJEMME TEST Kolesteroltest 2 stk er en diskret og bekvem måde at kontrollere dine kolesteroltal. Det er perfekt til travle mennesker, der ikke har tid til at besøge en læge eller et laboratorium for at teste. Med denne test kan du få præcise resultater i dit eget hjem.

Samlet set er PRIMA HOME TEST Kolesterol Test 2 stk et fremragende produkt til alle, der ønsker at holde sig på toppen af ​​deres kolesteroltal. . Den er pålidelig, nem at bruge og økonomisk overkommelig.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice