Beeovita
DELILAH 140 MESH Panty Gr3 closed bronze 1 pair
DELILAH 140 MESH Panty Gr3 closed bronze 1 pair

DELILAH 140 MESH Panty Gr3 closed bronze 1 pair

DELILAH 140 MESH Panty Gr3 geschlossen bronce 1 Paar

  • 71,81 USD

Overlager
Cat. G
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Mærke: SIGVARIS AG
  • Model nummer: 7219517
  • EAN 7611711953610

Beskrivelse

DELILAH 140 MESH trusser str. 3 Lukket bronze 1 par

Gør dig klar til at føle dig sikker og komfortabel med disse DELILAH 140 MESH trusser i en smuk bronzefarve. Disse trusser fås i størrelse 3 og kommer i en lukket stil. Materialet, der bruges i disse trusser er af højeste kvalitet og vil efterlade dig en følelse, som om du slet ikke har noget på!

Det 140 MESH stof, der bruges i disse trusser, er specielt designet til at give dig maksimal komfort og support. Det er åndbart, hvilket gør dem ideelle til hverdagsbrug, selv i det varmeste og mest fugtige vejr! Disse trusser er lavet til at sidde behageligt på dine hofter, mens de giver ideel dækning af din derriere.

De er perfekte til dem, der ønsker at føle sig selvsikre og sexede. Uanset om du klæder dig på for at imponere eller bare ønsker at tilføje lidt krydderi til din hverdagsgarderobe, er disse DELILAH 140 MESH trusser det perfekte valg. Den smukke bronzefarve tilføjer et strejf af sofistikering og elegance til dit outfit.

Disse trusser kommer i en pakke med ét par og er nemme at passe på. Bare maskinvask og tørretumbler for nem pleje. De er lavet til at holde, så du altid kan føle dig tryg og godt tilpas i dine nye DELILAH 140 MESH trusser. Gå ikke glip af den perfekte blanding af komfort og stil!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice