Beeovita

Livsane Pregnancy Early Test

Livsane Schwangerschafts-Frühtest

  • 20,53 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 8,06 USD / -22%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

Livsane tidlig graviditetstest

Få tidlige og præcise resultater med Livsane Pregnancy Early Test! Drevet af avanceret teknologi giver denne graviditetstest meget nøjagtige resultater inden for få minutter og registrerer graviditet så tidligt som 6 dage før din udeblevne menstruation.

  • Tidlig opdagelse: Livsane Pregnancy Early Test kan opdage graviditet så tidligt som 6 dage før din udeblevne menstruation, hvilket giver dig god tid til at planlægge for fremtiden.
  • Nøjagtighed: Med 99 % nøjagtighed giver denne graviditetstest pålidelige resultater, som du kan stole på.
  • Nem at bruge: Livsane Pregnancy Early Test er nem at bruge, med klare instruktioner inkluderet i hver pakke. Du skal blot dyppe teststrimlen i din urinprøve og vente på resultaterne.
  • Hurtige resultater: Inden for få minutter vil Livsane Pregnancy Early Test give dig resultater, som du kan regne med.
  • Omkostningseffektiv: I modsætning til andre graviditetstests på markedet er Livsane Pregnancy Early Test omkostningseffektiv, hvilket gør den til et ideelt valg for kvinder på et budget.

Med Livsane Pregnancy Early Test kan du få den ro i sindet, du har brug for i dit eget hjem. Uanset om du prøver at blive gravid eller bare ønsker at bekræfte din graviditet, er denne pålidelige graviditetstest et glimrende valg.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice