Beeovita
Pari Vortex baby mask Marie beetles 0-2 years
Pari Vortex baby mask Marie beetles 0-2 years

Pari Vortex baby mask Marie beetles 0-2 years

Pari Vortex Babymaske Marie der Käfer 0-2 Jahre

  • 24,47 USD

    Du gemmer 0 / 0%
Overlager
Cat. G
Tilføj mere for større rabatter!

Køb 2 og spar 9,28 USD / -21%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Distributører RESMED SCHWEIZ AG
  • Model nummer: 7186522
  • EAN 4260020435442

Beskrivelse

Pari Vortex Baby Mask Marie Beetles 0-2 år

Pari Vortex Baby Mask Marie Beetles er den perfekte forstøvermaske til dit lille barn. Denne maske er lavet specielt til babyer i alderen 0-2 år og giver medicin effektivt og samtidig holder dit barn godt tilpas. Designet har bløde, bøjelige masker, der passer til formen på babyens ansigt for en sikker og behagelig pasform. Masken er bygget med en justerbar rem, der holder masken på plads selv under de mest energiske behandlingssessioner.

Pari Vortex Baby Mask Marie Beetles er lavet af materialer af høj kvalitet, der er sikre, pålidelige og holdbare. Den har et avanceret ventilholdekammer (VHC), der leverer medicinen præcist og jævnt, hvilket sikrer, at din baby får det fulde udbytte af medicinen. Advanced VHC reducerer også mængden af ​​medicin, der går tabt under udånding, hvilket gør det mere effektivt og effektivt.

Masken fås i et sjovt Marie Beetles design, som din baby vil elske. Det lyse, farverige design vil helt sikkert holde dem engageret og distraheret under deres behandlingssessioner, hvilket gør det lettere for dig at administrere medicinen. Masken er også nem at rengøre og desinficere, hvilket gør den praktisk til daglig brug.

Som konklusion er Pari Vortex Baby Mask Marie Beetles 0-2 Years en pålidelig og effektiv forstøvermaske, der passer perfekt til din babys behov. Dens unikke design, komfort, sikkerhed og effektivitet gør den til et topvalg for forældre, der ønsker det bedste for deres små.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice