Beeovita

HORIZANE Pochettes nettoyantes Lunettes 24 pcs

HORIZANE Pochettes nettoyantes Lunettes 24 Stk

  • 28,29 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør BIOLIGO S.A.
  • Model nummer: 7174358
  • EAN 3700085803080

Beskrivelse

HORIZANE Pochettes nettoyantes Lunettes 24 stk.

HORIZANE Pochettes nettoyantes Lunettes 24 stk er den perfekte løsning til at holde dine briller rene og krystalklare. Disse rengøringsservietter kommer i en praktisk pakke med 24, så du altid har en ved hånden, når du har brug for den. Hver rengøringsserviet er individuelt pakket ind, så du nemt kan tage dem med dig på farten uden at bekymre dig om spild eller lækager.

Den rengøringsopløsning, der bruges i disse servietter, er specielt formuleret til at opløse genstridigt snavs, pletter og striber på dine briller. Formlen er sikker at bruge på alle typer briller, inklusive briller, solbriller og endda sikkerhedsbriller. Uanset om du er hjemme, på arbejde eller ude at gå, vil HORIZANE Pochettes nettoyantes Lunettes holde dine briller som nye.

Hver rengøringsserviet er lavet af et blødt, fnugfrit materiale, der ikke ridser eller beskadiger dine briller. Den teksturerede overflade på servietten er designet til at fange snavs og snavs og efterlade dine briller helt rene og klare. Du skal blot tørre rengøringsserviet over overfladen af ​​dine briller, og se hvordan snavs og pletter forsvinder.

HORIZANE Pochettes nettoyantes Lunettes 24 stk er perfekt til alle, der bærer briller og ønsker at holde dem rene og klare. De er også gode til alle, der ønsker at holde deres briller i god stand så længe som muligt. Så hvis du leder efter en nem og effektiv måde at rengøre dine briller på, så prøv HORIZANE Pochettes nettoyantes Lunettes 24 stk i dag!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice