Beeovita
Avene Couvrance mosaik gennemsigtigt pulver 10 g
Avene Couvrance mosaik gennemsigtigt pulver 10 g

Avene Couvrance mosaik gennemsigtigt pulver 10 g

Avene Couvrance Mosaik Puder transparent 10 g

  • 50.69 USD

På lager
Cat. I
Tilgængelige 12 styk
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
Følsom hud Makeup produkt

Beskrivelse

Avene Couvrance Mosaic Transparent Pulver 10 g

Avene Couvrance Mosaic Transparent Powder er et makeup-produkt af høj kvalitet, der er designet til at hjælpe med at skabe en fejlfri og naturligt udseende finish. Pudderet kommer i en 10 g kompakt, der er nem at bruge og bære rundt i din pung eller makeuptaske.

Couvrance Mosaic Transparent Powder er specielt formuleret til følsom hud og giver en langvarig, glat og jævn dækning uden at irritere huden. Produktet er velegnet til alle hudtyper, også dem med fedtet eller tør hud.

Den gennemsigtige pudder indeholder mikroreflekterende perler, som hjælper med at sløre mindre ufuldkommenheder og forbedre hudens naturlige udstråling. Dens fint malede tekstur gør pudderet nemt at påføre og blande med andre makeupprodukter.

Dette Avene Couvrance Mosaic Transparent Powder er det perfekte produkt til at sætte din foundation, concealer eller tonet fugtighedscreme. Det hjælper med at forhindre din makeup i at smelte eller udtvære, og sikrer, at den bliver på plads hele dagen lang.

Det kompakte design kommer også med et lille spejl, perfekt til touch-ups på farten.

Samlet set er Avene Couvrance Mosaic Transparent Powder et fremragende makeupprodukt, der giver en finish af høj kvalitet, samtidig med at den beskytter og nærer huden. Så hvis du ønsker at skabe en fejlfri og naturligt udseende finish, så er dette produkt det perfekte valg for dig.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice