Beeovita
Mepilex Kantstolpe OP 9x10cm 10 stk
Mepilex Kantstolpe OP 9x10cm 10 stk

Mepilex Kantstolpe OP 9x10cm 10 stk

Mepilex Border Post OP 9x10cm 10 Stk

  • 109,86 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 30,57 USD / -15%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

Mepilex Border Post OP 9x10cm 10 stk. er en yderst effektiv og brugervenlig bandage, der hjælper med hurtigere heling af sår efter kirurgiske indgreb. Post-Op bandagen er lavet af et blødt og formbart skummateriale, der er meget absorberende og holder såret tørt, og derved forhindrer risikoen for infektioner. Dens unikke, alt-i-én-design giver gavnlige egenskaber som absorberingsevne, skånsom vedhæftning og væskehåndtering, hvilket gør den til et ideelt valg til postoperative sår.

Mepilex Border Post OP-forbinding har Safetac-teknologi, som minimerer smerte og traumer under forbindingsskift. Denne bandage er designet til at blive på plads, selv under bevægelse og aktivitet, og giver derved maksimal beskyttelse til sårområdet. Dens fremragende væskehåndteringsevne sikrer, at sårområdet forbliver tørt og rent, hvilket forhindrer risikoen for bakterielle infektioner.

Mepilex Border Post OP 9x10cm 10 stk pakke er en omkostningseffektiv løsning til brugere, der har brug for flere forbindinger til deres sår. Pakken indeholder ti individuelt indpakkede dressinger, der er nemme at opbevare og bruge. Forbindingens højkvalitetsmaterialer og design gør den velegnet til brug i en lang række postoperative sår, herunder operationssår, snitsår, hudafskrabninger og revner i huden.

Nøglefunktioner ved Mepilex kantstolpe OP 9x10cm 10 stk:

  • Blødt og formbart skummateriale
  • Fremragende absorberingsevne og væskehåndteringskapacitet
  • Safetac-teknologi til minimal smerte under forbindingsskift
  • Bliv på stedet-design for maksimal beskyttelse
  • Velegnet til en lang række postoperative sår

Mepilex Border Post OP 9x10cm 10 stk pakke er et must-have for brugere, der for nylig har gennemgået kirurgiske indgreb og ønsker at sikre hurtig bedring. Det er et klinisk dokumenteret og stærkt anbefalet produkt, der garanterer hurtig og effektiv sårheling.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice