Beeovita
Medela sleep Bustier black L
Medela sleep Bustier black L

Medela sleep Bustier black L

Medela Schlaf Bustier L schwarz

  • 45,84 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør MEDELA AG
  • Model nummer: 6729529
  • EAN 7612367048941

Beskrivelse

Medela Sleep Bustier Black L

Komfortabelt og støttende nattøj til ammende mødre

At amme om natten kan være udfordrende, men Medela Sleep Bustier Black L gør det nemt og behageligt. Denne bløde og elastiske bustier giver en blid støtte på mellemniveau til dine bryster og sikrer, at puderne bliver på plads og forhindrer lækager.

Medela Sleep Bustier har et praktisk pull-down design, der giver dig mulighed for at amme hurtigt og nemt uden at skulle fumle med spænder eller kroge. Med sit åndbare stof og innovative konstruktion føles denne bustier som en anden hud, og du vil næsten ikke bemærke, at du har den på.

Den perfekte pasform

Medela Sleep Bustier fås i en række størrelser, fra ekstra lille til stor, hvilket sikrer en perfekt pasform til enhver mor. Bustieren er nem at justere takket være dens fire-vejs strækstof, der sikrer en behagelig, tilpasset pasform hver gang.

Forbliv komfortabel hele natten

Designet til både dag- og natbrug, Medela Sleep Bustier er lavet af et blødt, åndbart stof, der vil holde dig kølig og komfortabel hele natten lang. Dens sømløse og tag-fri design sikrer, at du ikke vil opleve nogen ridser eller irritation.

Nem at passe

Medela Sleep Bustier er nem at passe og kan maskinvaskes, hvilket gør den til et praktisk og praktisk valg for travle mødre. Du kan bære, vaske og gentage så ofte som nødvendigt, vel vidende at din bustier vil bevare sin form og komfort vask efter vask.

Oversigt

Komfortabel, støttende og nem at have på, Medela Sleep Bustier Black L er det perfekte valg for ammende mødre, der ønsker at fodre deres babyer komfortabelt og diskret til enhver tid.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice