Beeovita

Medi-Lan tracoe Tracheal 9x9.8cm sterile 10 pcs

Medi-Lan Tracoe Trachealkompressen 9x9.8cm unsteril 10 Stk

  • 25,32 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør PUBLICARE
  • Model nummer: 6685111
  • EAN

Beskrivelse

Produktbeskrivelse: Medi-Lan tracoe Tracheal 9x9,8cm steril 10 stk.

Medi-Lan tracoe Tracheal 9x9,8cm steril 10 stk er et luftrørsrør af høj kvalitet designet til intubationsformål. Dette produkt er et vigtigt værktøj inden for kritisk pleje og akutmedicin, da det letter vejrtrækningen for patienter med kompromitterede luftveje.

Trakealtuben er lavet af PVC-materiale af medicinsk kvalitet, som er sterilt og ikke-giftigt, hvilket sikrer, at det ikke forårsager skade på patientens åndedrætssystem. Røret har en manchet, som er oppustet for at skabe en lufttæt forsegling mellem røret og luftrørsvæggen. Dette forhindrer enhver lækage af luft og forhindrer aspiration.

Medi-Lan tracoe Tracheal 9x9,8 cm steril 10 stk er 9 mm i indvendig diameter og 9,8 mm i udvendig diameter. Dette gør den velegnet til brug hos voksne patienter med en gennemsnitlig luftrørsstørrelse. Desuden er rørets længde 25 cm, hvilket er langt nok til at kunne rumme de fleste patienter.

Hver pakke Medi-Lan tracoe Tracheal 9x9,8cm steril 10 stk indeholder ti individuelt indpakkede luftrørsrør, hvilket gør den omkostningseffektiv og hygiejnisk. Produktet er velegnet til brug på hospitaler, klinikker og andre medicinske omgivelser af uddannede læger.

Medi-Lan tracoe Tracheal 9x9,8cm steril 10 stk er en pålidelig og overlegen kvalitet tracheal tube, der sikrer optimal luftvejsbehandling for kritisk syge patienter.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice