Hakle Classic cleanliness of toilet paper blue FSC 9 units

Hakle Klassische Sauberkeit Toilettenpapier blau FSC 9 Stk

Mærke: KIMBERLY-CLARK GMBH
Model nummer: 6497958
Tilgængelighed:
19.81 USD
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Hakle Classic Cleanliness of Toilet Paper Blue FSC 9 Units

Hakle Classic Cleanliness of Toilet Paper Blue FSC 9 Units er en vigtig genstand for enhver husstand. Dette toiletpapir af høj kvalitet er designet til at give maksimal komfort og renlighed. Det er lavet med FSC-certificeret papir, hvilket betyder, at det er blevet ansvarligt høstet fra bæredygtige kilder.

Toiletpapiret kommer i en pakke med 9, hvilket gør det perfekt til familier eller fælles opholdsrum. Hver rulle indeholder 200 bløde og absorberende ark, hvilket sikrer, at du kan nyde en blid og effektiv rengøring, hver gang du bruger den.

Hakle Classic Cleanliness of Toilet Paper Blue FSC 9 Units har en blå farve, der tilføjer en strejf af stil og sofistikering til dit badeværelse. Den attraktive indpakning gør den også til den perfekte gave til enhver, der sætter pris på kvalitet og bekvemmelighed.

Ud over dets overlegne design er Hakle Classic Cleanliness of Toilet Paper Blue FSC 9 Units også septisk sikker, hvilket sikrer, at den vil ikke forårsage nogen skade på dit VVS-system. Den er også fri for skrappe kemikalier, dufte og farvestoffer, hvilket gør den velegnet til selv den mest følsomme hud.

Invester i Hakle Classic Cleanliness of Toilet Paper Blue FSC 9 Units og tag det første skridt mod en fornøjelig og behagelig badeværelsesoplevelse hver dag.