Hakle wet nurses Cleanliness Travel 12 pcs

Hakle Feucht Pflegende Sauberkeit Travel 12 Stk

Mærke: KIMBERLY-CLARK GMBH
Model nummer: 6498857
Tilgængelighed:
5.80 USD
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Hakle Wet Nurses Cleanliness Travel 12 stk for ultimativ hygiejne på farten

Er du forælder konstant på farten? Bekymrer du dig om at opretholde din babys hygiejne, mens du rejser? Hakle Wet Nurses Cleanliness Travel 12 stk er designet med forældrene på farten i tankerne. Velegnet til alle hudtyper, disse servietter er blide nok til at bruge på nyfødt hud, mens de også er perfekte til mødre, fædre og plejere.

Disse servietter kommer i en kompakt rejsepakke, hvilket gør dem nemme at have med rundt i tasken. Vådsygeplejerskernes renhedsrejsepakke indeholder 12 individuelt indpakkede servietter, som hver er mættet med en pH-neutral og dermatologisk testet formel. Formlen er fri for alkohol, parabener, sæbe og farvestoffer, hvilket gør den velegnet til selv den mest følsomme hud.

Hakle Wet Nurses Cleanliness Travel 12 stk er ikke kun begrænset til personlig hygiejnebrug. De kan også bruges til at aftørre overflader som høje stole, autostole og barnevogne. Serviettene rydder hurtigt og effektivt op i rod og efterlader en frisk og ren duft.

Med Hakle Wet Nurses Cleanliness Travel 12 stk kan du have ro i sindet, mens du rejser med din baby og sikre, at de forbliver rene og hygiejniske på farten.

Produkthøjdepunkter:

  • 12 individuelt indpakkede servietter i en rejsepakke
  • Nem at bære rundt på
  • pH-neutral og dermatologisk testet formel
  • Fri for alkohol, parabener, sæbe og farvestoffer
  • Perfekt til personlig hygiejne og rengøring af overflader
  • Velegnet til alle hudtyper, også nyfødte