Beeovita
Mavala Nail Polish Mini Color 85 Chicago 5 ml
Mavala Nail Polish Mini Color 85 Chicago 5 ml

Mavala Nail Polish Mini Color 85 Chicago 5 ml

Mavala Nagellack Mini Color 85 Chicago 5 ml

  • 11.93 CHF

    You save 0.00 CHF / 0%
Overlager
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
Beløb i en pakke. 1

Beskrivelse

Mavala Nail Polish Mini Color 85 Chicago 5ml

Få negle i salonkvalitet i dit eget hjem med Mavala Nail Polish Mini Color 85 Chicago 5ml. Denne smukke nuance af dyb murstensrød med en subtil shimmer er perfekt til enhver lejlighed.

Mavala neglelak er lavet med ingredienser af høj kvalitet, inklusive en harpiksbase, der er designet til at give dine negle en glat, jævn finish. Med en langtidsholdbar formel, der modstår afslag og falmning, er Mavala Nail Polish Mini Color 85 Chicago perfekt til hverdagsbrug eller særlige lejligheder.

Denne neglelak er utrolig nem at påføre takket være dens lille børste, der lader dig nemt manøvrere rundt om dine neglebånd og opnå en professionel finish. Plus, dens kompakte størrelse gør den perfekt til håndtasker og rejser.

Uanset om du ønsker at tilføje lidt farve til dine negle til en aften i byen eller ønsker at pudse dit look op til et stort møde på arbejdet, er Mavala Nail Polish Mini Color 85 Chicago 5ml det perfekte valg. Så hvorfor vente? Føj det til din samling i dag, og gør dig klar til at vise dine fantastiske negle frem!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice