Beeovita
WC WC DUCK Active Refill Citrus 2 x 40 g
WC WC DUCK Active Refill Citrus 2 x 40 g

WC WC DUCK Active Refill Citrus 2 x 40 g

WC-ENTE WC Active Nachfüller Citrus 2 x 40 g

  • 11,36 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 5,55 USD / -28%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør SC JOHNSON GMBH
  • Model nummer: 6419898
  • EAN 5000204814620

Beskrivelse

WC WC AND Active Refill Citrus 2 x 40 g

Leder du efter en pålidelig og effektiv refill til din WC WC DUCK toiletrens? Led ikke længere end Active Refill Citrus!

Hver pakke indeholder to 40g refills, som er designet til at passe perfekt ind i din eksisterende WC WC DUCK toiletrenser dispenser. Refillerne er infunderet med en kraftig citrusduft, der vil efterlade dit badeværelse med at dufte frisk og rent, og renseformlen er designet til at tackle selv de hårdeste pletter og bakterier.

WC WC DUCK Active Refill Citrus er nem at bruge - bare fjern den gamle refill fra din WC WC DUCK dispenser og udskift den med en ny. Refillerne er langtidsholdbare, hvilket betyder, at du ikke behøver at udskifte dem så ofte som andre toiletrensere på markedet.

WC WC DUCK Active Refill Citrus er også miljøvenlig. Emballagen er genanvendelig, og formlen er specielt designet til at være sikker for septiktanke. Så du kan nyde et rent og frisk-duftende badeværelse uden at skade miljøet eller kompromittere dit VVS.

Hold din toiletrenser-dispenser fyldt op og dufter frisk med WC WC DUCK Active Refill Citrus - det ultimative valg til et rent og hygiejnisk badeværelse!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice