Trisa Sonic Power Battery Young Edition

Trisa Sonicpower Battery Young Edition

Mærke: TRISA AG
Model nummer: 6355098
Tilgængelighed: 1
26.66 USD
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 8.49 USD / -17%


Beskrivelse

Trisa Sonic Power Battery Young Edition

Trisa Sonic Power Battery Young Edition er en elektrisk tandbørste af høj kvalitet, der giver en grundig og skånsom rengøringsoplevelse til dine tænder. Med sin soniske vibrationsteknologi hjælper den med at fjerne plak og bakterier fra dine tænder og tandkød og efterlader dem sunde og forfriskede.

Funktioner:

  • Sonic vibrationsteknologi
  • Meget effektiv rengøringsydelse
  • Skånsom mod tænder og tandkød
  • Batteridrevet
  • Kompakt og let design

Fordele:

Den soniske vibrationsteknologi i Trisa Sonic Power Battery Young Edition-tandbørsten giver en effektiv rengøringsoplevelse, der fjerner mere plak og bakterier fra dine tænder og tandkød end traditionelle tandbørster. Det skånsomme design sikrer, at den er sikker og behagelig at bruge, hvilket gør den til en god mulighed for folk med følsomme tænder eller tandkød.

Tandbørsten drives af to AAA-batterier, hvilket gør den kompakt og let, hvilket gør den er nem at bruge og rejse med. Designet er perfekt til dem, der ønsker at bevare deres mundsundhed på farten.

Sådan bruger du:

Du skal blot fugte børstehovedet og påføre tandpasta. Tænd for tandbørsten og børst forsigtigt dine tænder og tandkød i en cirkulær bevægelse i 2 minutter, og brug 30 sekunder på hver kvadrant af din mund. Skyl din mund og børstehoved med vand, og du er færdig!

Trisa Sonic Power Battery Young Edition-tandbørsten er en fantastisk investering i din mundsundhed. Med sin avancerede teknologi og praktiske design giver den en effektiv og skånsom rengøringsoplevelse, der vil efterlade dig glade og sunde tænder og tandkød.