Beeovita

Xyli7 Tyggegummi Frisk mynte 70 g

Xyli7 Kaugummi Fresh Mint 70 g

  • 11,19 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. H
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 4,63 USD / -23%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

Xyli7 Gum Fresh Mint 70g

Vi introducerer Xyli7 Gum Fresh Mint 70g, et forfriskende og sukkerfrit tyggegummi, der er perfekt til alle, der ønsker at bevare sunde tænder og frisk ånde. Lavet med 100 % xylitol, Xyli7 Gum er et naturligt sødemiddel, der hjælper med at reducere plak og skadelige bakterier i munden, hvilket fremmer optimal mundsundhed.

Hver pakke indeholder 70 g tyggegummi, med en lækker frisk myntesmag, der efterlader din mund ren og opfrisket. Gummiet er blødt og sejt og giver en tilfredsstillende tekstur, der hjælper med at lindre stress og reducere trangen til snacks og slik.

Xyli7 Gum Fresh Mint 70g er et godt alternativ til traditionelt sukkerholdigt tyggegummi, som kan forårsage huller og andre tandproblemer. Med Xyli7 Gum kan du nyde fordelene ved et forfriskende og velsmagende tyggegummi uden at gå på kompromis med din mundsundhed.

Ud over sine tandfordele er Xyli7 Gum Fresh Mint 70g også vegansk, glutenfri og ikke-GMO, hvilket gør det til et sundt og bæredygtigt valg for dig og miljøet. Så hvorfor ikke prøve Xyli7 Gum Fresh Mint 70g i dag og oplev den naturlige sødme og friskhed, som kun Xylitol kan give.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice