Beeovita
TENA Slip Maxi small 24 stk
TENA Slip Maxi small 24 stk

TENA Slip Maxi small 24 stk

TENA Slip Maxi small 24 Stk

  • 98,26 USD

    You save 0 USD / 0%
På lager
Cat. G
Tilgængelige 60 styk
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 27,34 USD / -15%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
Beløb i en pakke. 24

Beskrivelse

TENA Slip Maxi small 24 stk

TENA Slip Maxi small 24 pcs er et inkontinensprodukt af høj kvalitet designet til at imødekomme behovene hos mennesker, der lider af moderat til svær inkontinens. Pakken indeholder 24 stykker af slip maxi small, hvilket giver en fremragende inkontinensløsning til kunderne.

Den er udstyret med avancerede funktioner såsom fugtindikator, lugtneutralisator og justerbare tape, der sikrer maksimal komfort og bekvemmelighed. Vådhedsindikatoren fungerer som et signal til at advare brugeren om, at det er tid til at skifte puden. Det reducerer inkontinensrelateret stress, da brugeren kan være opmærksom på deres hygiejnebehov.

Desuden er TENA Slip Maxi small 24 stk et fremragende produkt til at kontrollere lugt. Den har en lugt-neutraliserende teknologi, der fanger og binder lugtmolekyler for at forhindre enhver ubehagelig lugt. Denne funktion sikrer langvarig friskhed og komfort for brugeren.

TENA Slip Maxi small 24 pcs er designet til at sidde tæt og komfortabelt. Det giver en ergonomisk pasform, der tilpasser sig godt til brugerens kropsform. Den har hurtigabsorberende polymerer, der kan låse fugt væk og holde brugeren tør og komfortabel hele dagen eller natten.

TENA Slip Maxi small 24 stk er et indbegreb af kvalitet og pålidelighed og et fremragende inkontinensprodukt, der ikke kun er pålideligt, men også omkostningseffektivt. Det er et ideelt valg for folk, der lider af moderat til svær inkontinens og har brug for et produkt, der er skræddersyet til deres specifikke behov.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice