Beeovita

Thuasne Reversa Promaster XXL taillé med grå silikonepude

Thuasne Reversa Promaster XXL taillé mit Silikonpelotte grau

  • 221.88 USD

Overlager
Cat. G
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Mærke: THUASNE D GMBH
  • Model nummer: 6087195
  • EAN 4035459240598

Beskrivelse

Thuasne Reversa Promaster XXL taillé med silikonepude grå

Denne Thuasne Reversa Promaster XXL taillé med silikonepude i gråt er en førsteklasses, innovativ og komfortabel knæstøtte. Det er designet til at støtte dit knæ og beskytte det mod smerter og ubehag, især fra knæskader, ledsmerter eller gigt.

Reversa Promaster er lavet af et strikstof, som sikrer maksimal komfort og åndbarhed. Strik af høj kvalitet tilpasser sig formen på dit knæ og giver den nødvendige kompression og støtte. Silikonepuden på indersiden af ​​bøjlen sikrer en effektiv massageeffekt til knæleddet, som hjælper med at lindre smerter og fremmer hurtigere heling af skaden.

Denne XXL-størrelse er designet til dem, der har brug for en større knæstøtte og beskyttelse. De justerbare stropper på bøjlen giver mulighed for en tilpasset og behagelig pasform, mens det åbne patella-design giver mulighed for ubegrænset bevægelse og mobilitet. Den grå farve giver den et slankt og moderne look, der nemt kan bæres under tøjet.

Uanset om du er en atlet, der kommer sig efter en knæskade, en person, der har ledsmerter eller gigt, eller blot har brug for ekstra støtte, er Thuasne Reversa Promaster XXL taillé med grå silikonepude den ideelle løsning. Dette produkt er udviklet med den største omhu og opmærksomhed på kvalitet for at give dig den bedst mulige støtte og komfort.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice