Beeovita

Thuasne Malleo Promaster Aktiv L højre grå

Thuasne Malleo Promaster Aktiv L rechts grau

  • 112,68 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør THUASNE D GMBH
  • Model nummer: 6086528
  • EAN 4035459259286

Beskrivelse

Thuasne Malleo Promaster active L Right Grey

Vi præsenterer Thuasne Malleo Promaster active L Right Grey, din helt rigtige ankelstøtte til alle dine aktive livsstilsbehov! Uanset om du løber, går hurtigt, spiller basketball eller deltager i andre sportsaktiviteter, giver denne ankelstøtte overlegen støtte og stabilitet for at hjælpe dig med at yde dit bedste.

Denne ankelstøtte er lavet af materialer af høj kvalitet og er designet til at maksimere din komfort, mens den stadig giver den støtte, din ankel har brug for. Den er let og åndbar, så du vil ikke føle dig tynget eller overophedet, når du har den på. De justerbare stropper sikrer en tilpasset pasform, hvilket giver dig den helt rigtige mængde kompression til dine behov.

Thuasne Malleo Promaster active L Right Grey er nem at tage på og af, så du kan bruge mere tid på dine aktiviteter og mindre tid på at pille ved din ankelstøtte. Dens slanke og stilfulde design er perfekt til alle, der ønsker at se deres bedste ud, mens de stadig modtager førsteklasses ankelstøtte.

Dette produkt er velegnet til alle, der leder efter en pålidelig ankelstøtte til deres aktive livsstil. Det er også fantastisk til alle, der kommer sig efter ankelskader eller operationer, da det fremmer korrekt heling, mens det stadig giver dig mulighed for at forblive aktiv.

Bestil din Thuasne Malleo Promaster active L Right Grey i dag, og tag din aktive livsstil til næste niveau!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice