Beeovita

Thuasne Malleo Promaster Aktiv XXL venstre grå

Thuasne Malleo Promaster Aktiv XXL links grau

  • 112.68 USD

Overlager
Cat. G
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Mærke: THUASNE D GMBH
  • Model nummer: 6086511
  • EAN 4035459259330

Beskrivelse

Thuasne Malleo Promaster Active XXL venstregrå

Thuasne Malleo Promaster Active XXL Left Grey er en innovativ ankelstøtte designet specielt til dem med større ankler. Den har et åbent design, der giver mulighed for fri bevægelse og maksimal komfort, samtidig med at den giver overlegen beskyttelse til din ankel. Fremstillet af åndbare materialer sikrer Thuasne Malleo Promaster Active XXL Left Grey, at din fod forbliver tør og behagelig hele dagen lang.

Den patenterede strikketeknologi, der bruges i produktet, giver kompression og støtte til din ankel og hjælper med at forbedre blodcirkulationen og derved forbedre restitutionen. Ankelstøtten er nem at bære og justere, takket være dens velcro-stropper, som sikrer en perfekt pasform efter dit komfortniveau.

Thuasne Malleo Promaster Active XXL Left Grey er perfekt til atleter og aktive personer, der deltager i krævende sport eller aktiviteter. Den er ideel til dem, der kommer sig efter ankelskader, hævelse eller betændelse. Ankelstøtten forhindrer risikoen for ankelskader ved at give optimal støtte og stabilitet til dit ankelled.

Thuasne Malleo Promaster Active XXL Left Grey er den perfekte pasform til alle med en større ankel. Den er behagelig at have på, nem at justere og giver uovertruffen støtte og stabilitet til din ankel. Køb en i dag, og begynd at nyde fordelene ved et sundere ankelled.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice