Beeovita

Ameda enhåndspumpe med taske

Ameda Einhandpumpe mit Tasche

  • 117,65 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør NUFER MEDICAL AG
  • Model nummer: 6047669
  • EAN 810725020364

Beskrivelse

Ameda énhåndspumpe med lomme

Vi præsenterer Ameda enhåndspumpe med lomme, den perfekte løsning til travle mødre på farten! Med sit kompakte og lette design giver denne brystpumpe mulighed for diskret pumpning når som helst og hvor som helst. Pumpen kan nemt betjenes med den ene hånd, så den anden hånd frigøres til multitasking.

Ameda enhåndspumpe med lomme er designet med komfort i tankerne. Dens SoftComfort™ brystskjold giver en behagelig pasform, der efterligner dit brysts naturlige form, hvilket sikrer optimal mælkestrøm og maksimal komfort. Brystpumpen har også en justerbar sugekontrol, så mødre kan tilpasse sugeniveauet efter deres præference.

Brystpumpen er udstyret med en praktisk lomme, der kan opbevare din pumpe og andet tilbehør, så alt er organiseret og let tilgængeligt. Lommen er også isoleret, hvilket hjælper med at holde temperaturen på udmalket mælk, mens du er på farten.

Ameda One Hand Pump with Pocket er en alsidig brystpumpe, der kan bruges som en manuel pumpe eller sammen med Ameda elektriske pumpe. Den er kompatibel med Amedas CustomFit flangesystem, hvilket giver mødre mulighed for at finde den perfekte pasform til deres bryststørrelse. Derudover er alle Ameda-pumper BPA-fri og fremstillet i USA.

Uanset om du er en arbejdende mor, der skal pumpe i pauser eller en travl hjemmegående mor, der har brug for fleksibiliteten til at pumpe når som helst og hvor som helst, er Ameda enhåndspumpe med lomme den perfekte løsning. Bestil din bestilling i dag, og oplev bekvemmeligheden og komforten ved denne must-have brystpumpe!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice