Beeovita

YOU Glitter Polish nr. 224 11 ml

YOU Glitterlack Nr. 224 11 ml

  • 24,78 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -0,99 USD / -2%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Distributører YOU COSMETICS AG
  • Model nummer: 5878486
  • EAN

Beskrivelse

YOU Glitter Lacquer No. 224 11 ml

Føj et strejf af gnistre til dine negle med YOU Glitter Lacquer No. Denne højkvalitets neglelak-formel er spækket med glitrende glitterpartikler, der fanger lyset og skabe en blændende, lysende effekt. Lakken kommer i en praktisk 11 ml flaske, der er nem at påføre med den medfølgende børste.

Uanset om du går efter et sjovt, legende look eller en glamourøs og sofistikeret stil, er YOU Glitter Lacquer No. 224 perfekt til enhver lejlighed. Dens langtidsholdbare formel sikrer, at dine negle forbliver perfekte i dagevis uden at skår eller falme. Derudover er glitterpartiklerne nemme at fjerne med standard neglelakfjerner.

YOU Glitter Lacquer No. 224 fås i en række dristige og smukke nuancer, så du kan finde det perfekte match til din personlige stil og smag. Uanset om du leder efter en klassisk sølvglimmer eller noget mere utraditionelt, som en lys pink eller turkis, er der en nuance for alle.

Tag dit neglespil til næste niveau med YOU Glitter Lacquer Nr. Bestil i dag og tilføj et strejf af gnistre til dit hverdagslook.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice