YOU Glitter Polish nr. 220 11 ml

YOU Glitterlack Nr. 220 11 ml

Mærke: YOU COSMETICS AG
Model nummer: 5878434
Tilgængelighed:
24.78 USD
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -0.99 USD / -2%


Beskrivelse

YOU Glitter Lacquer No. 220 11 ml

Gør dine negle klar til enhver speciel lejlighed med YOU Glitter Lacquer No. Denne højkvalitets neglelak er perfekt til at tilføje et strejf af glam til dine negle . Uanset om du deltager i et bryllup, et bal eller en hvilken som helst anden formel begivenhed, vil denne lak få dig til at føle dig selvsikker og glamourøs.

YOU Glitter Lacqueren er nem at påføre og tørrer hurtigt og efterlader dine negle med en smuk, skinnende finish. Formlen er langtidsholdbar og chip-resistent, så dine negle vil forblive fejlfri i dagevis efter påføring.

Glimmerlakken er lavet med ingredienser af høj kvalitet, der er sikre for dine negle, hvilket gør den til en perfekt valg for alle, der er bevidste om deres negles sundhed. Den er også nem at fjerne med standard neglelakfjerner.

Med sin 11 ml flaske giver YOU Glitter Lacquer dig nok lak til flere anvendelser. Du kan påføre den som topcoat over din yndlingsneglefarve eller bruge den alene for et fedt, glitrende look.

Samlet set er YOU Glitter Lacquer No. 220 et must-have i din neglekollektion . Den er perfekt til at tilføje et strejf af glamour til enhver lejlighed og er nem at påføre og fjerne, hvilket gør den til et praktisk valg for travle kvinder. Få din i dag, og nyd fantastiske, glitrende negle til din næste store begivenhed!