Beeovita
Skinman Soft Protect virucidal alcoholic hand disinfection Fl 500 ml
Skinman Soft Protect virucidal alcoholic hand disinfection Fl 500 ml

Skinman Soft Protect virucidal alcoholic hand disinfection Fl 500 ml

Skinman Soft Protect viruzides alkoholisches Händedesinfektion F

  • 25.92 USD

    You save 0.00 USD / 0%
Overlager
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 9.84 USD / -21%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
Hånddesinfektion

Beskrivelse

Skinman Soft Protect Virucidal Alkoholisk Hånddesinfektion Fl 500 ml

Hold dig beskyttet mod skadelige bakterier med Skinman Soft Protect Virucidal Alcoholic Hånddesinfektion Fl 500 ml. Dette alkoholbaserede hånddesinfektionsmiddel er specielt designet til at dræbe bakterier og vira på dine hænder og holde dem rene og fri for infektion.

Med en kraftfuld virucid formel tilbyder Skinman Soft Protect hurtig og effektiv beskyttelse mod en bred række mikroorganismer, herunder coronavirus. Dets alkoholindhold på 85 % sikrer en hurtig reduktion i antallet af mikroorganismer, og det tørrer hurtigt, så dine hænder føles bløde og glatte i stedet for klistrede.

Denne håndsprit kommer i en praktisk 500 ml flaske, der er nem at brug. Påfør blot en lille mængde på dine håndflader og gnid dine hænder sammen, indtil de er tørre. Den langtidsholdbare formel holder dine hænder beskyttet i timevis, hvilket giver dig ro i sindet, mens du er på farten.

Skinman Soft Protect Virucidal Alcoholic Hånddesinfektion er velegnet til brug i en lang række indstillinger, herunder hospitaler, klinikker, skoler og offentlige rum. Det er effektivt mod en lang række mikroorganismer, hvilket gør det til et ideelt valg til at holde dine hænder rene og sikre i enhver situation.

Bestil Skinman Soft Protect Virucidal Alcoholic Hånddesinfektion Fl 500 ml i dag, og nyd rene, sikre hænder hvor end du går.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice