Medidor terapi spinning top træ 39cm 3 gange højdejusterbar

Medidor Therapie Kreisel Holz 39cm 3fach höhenverstellbar

Mærke: MEDIDOR AG
Model nummer: 5679002
Tilgængelighed:
181.46 USD
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Medidor balancebræt træ 39cm 3x højdejusterbar

Meddor Balance Board Wood 39cm 3x Højdejusterbar er et alsidigt og robust balancebræt, der kan bruges til en række øvelser og aktiviteter for at forbedre balance, koordination, stabilitet og kernestyrke. Dette balancebræt er lavet af slidstærkt træ og har et cirkulært design med en skridsikker overflade og en trærulle nedenunder, som hjælper med at engagere musklerne i dine fødder, ben og kerne.

Det, der adskiller dette balancebræt, er dets højdejusterbarhed. Du kan nemt ændre sværhedsgraden ved at justere højden på rullen ved hjælp af de medfølgende stifter. Det betyder, at du kan skræddersy din træning til dine specifikke behov og gradvist øge udfordringen, efterhånden som du bliver mere selvsikker og stærkere.

Meddor Balance Board Wood 39cm 3x højdejusterbar er perfekt til atleter, fitnessentusiaster, fysioterapipatienter og alle, der ønsker at forbedre deres balance og stabilitet. Den kan bruges til øvelser som squats, lunges, push-ups, planker og balanceøvelser og er også fantastisk til genoptræning og skadesforebyggelse.

Med en diameter på 39 cm er dette balancebræt kompakt og nemt at opbevare, hvilket gør det til en fantastisk tilføjelse til ethvert hjemmegymnastik. Den kan bære op til 200 kg og er velegnet til alle aldre og fitnessniveauer.

Invester i Medidor Balance Board Wood 39cm 3x Højdejusterbar og tag din balancetræning til næste niveau!