Beeovita
Epitact diskrete puder en størrelse 1 par
Epitact diskrete puder en størrelse 1 par

Epitact diskrete puder en størrelse 1 par

Epitact Diskrete Kissen one size 1 Paar

  • 60.79 CHF

    You save 0.00 CHF / 0%
Overlager
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør F. UHLMANN-EYRAUD SA
  • Model nummer: 5653020
  • EAN 3660396005323
Beløb i en pakke. 1
Lagertemperatur min 15 / max 30 ℃

Beskrivelse

Epitact Diskret pude (én størrelse, 1 par)

Epitact Discrete Cushion er et unikt produkt designet til at give optimal komfort til dine fødder. Denne pude er et one size fits all produkt, der kommer i en pakke med et par. Hver pude er lavet af blød, fleksibel silikonegel, der former sig efter din fods form, hvilket giver en tilpasset pasform, der forbedrer komfort og støtte.

Den Epitact Diskrete Pude er perfekt til alle, der oplever fodsmerter eller ubehag på grund af lange timers stående, gå eller andre aktiviteter. Den kan bæres med enhver type sko, inklusive høje hæle, dress-sko og sportsfodtøj. Puden tilbyder beskyttelse og støtte ved at reducere trykpunkter og forhindre gnidning og gnidning, hvilket gør den ideel til dem med følsomme fødder.

Det diskrete design af denne pude betyder, at den kan bæres med enhver form for fodtøj uden at blive set. Det kan også vaskes og genbruges, hvilket gør det til et praktisk og omkostningseffektivt alternativ til andre fodstøtteprodukter.

Epitact Discrete Cushion er nem at bruge, placer blot puden i din sko, juster den, så den passer til din fod, og nyd forbedret komfort og støtte hele dagen. Det er et must-have produkt for alle, der ønsker at pleje deres fødder og undgå smerten og ubehaget forbundet med længerevarende stående eller gå.

Bestil din Epitact Discrete Cushion i dag, og oplev den ultimative fodkomfort og støtte!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice