Amberstyle rav halskæde cognac citrin mat 32cm med karabinhage

Amberstyle Bernsteinkette cognac citrin matt 32cm mit Karabinerv

Mærke: AMBERSTYLE GMBH
Model nummer: 5387400
Tilgængelighed:
51.65 USD
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 14.37 USD / -15%


Beskrivelse

Rav-stil Rav-halskæde Cognac Citrin Satin 32 cm med hummerlås

Denne fantastiske rav-stil-rav-halskæde er et betagende smykke, der udstråler elegance og sofistikering. Halskæden har cognac citrin satin perler, der er blevet ekspertudviklet til at skabe en halskæde, der er både smuk og tidløs.

Halskæden måler 32 cm i længden, hvilket gør den til det perfekte tilbehør til enhver lejlighed. Den er sikret med en hummerspænde, der sikrer, at halskæden forbliver på plads hele dagen.

Hurpynten i denne halskæde er de fantastiske cognac citrin satin perler. Disse perler er dygtigt udformet til at skabe en varm og indbydende glød, der er både fantastisk og iøjnefaldende. Perlerne minder om den naturlige skønhed af rav og skaber en halskæde, der er elegant og sofistikeret.

Denne halskæde er den perfekte tilføjelse til enhver smykkekollektion. Dens tidløse design og varme, indbydende glød gør den til et ideelt tilbehør til ethvert outfit. Den er velegnet til både afslappede og formelle lejligheder, hvilket gør den til et alsidigt smykke, der er perfekt til enhver kvinde.

Ravhalskæden i ravstil er et must-have for enhver kvinde, der elsker elegante og sofistikerede smykker. . Dens tidløse design og smukke håndværk sikrer, at den vil forblive et værdsat tilbehør i mange år fremover.