4Protection OM24 Tabletter L-Carnitine Sportsline 120 stk

4Protection OM24 Tablets L-Carnitin Sportsline 120 Stk

Mærke: OMNIMEDICA AG
Model nummer: 5375006
Tilgængelighed: Udsolgt
239.53 USD
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 47.70 USD / -10%


Beskrivelse

4protection OM24 Tabletter L-carnitin Sport Line 120 stk.

Leder du efter et kraftfuldt supplement, der kan booste din præstation under træning og hjælpe dig med at nå dine fitnessmål? Se ikke længere end 4protection OM24 Tablets L-carnitine Sport Line 120 stk.

Disse tabletter er designet specielt til atleter og fitnessentusiaster, der ønsker at maksimere deres energiniveau og udholdenhed. De indeholder nøgleingrediensen L-carnitin, en naturligt forekommende aminosyre, der hjælper med at transportere fedtsyrer til mitokondrierne i dine celler, hvor de omdannes til energi.

Udover L-carnitin er 4protection OM24 Tabletterne indeholder også en række andre ingredienser designet til at understøtte din atletiske præstation. Disse omfatter vitaminerne B1, B6 og B12, som hjælper med at omdanne mad til energi; magnesium, som spiller en nøglerolle i muskel- og nervefunktion; og coenzym Q10, som har vist sig at forbedre træningspræstationen ved at støtte hjertesundhed og mitokondriefunktion.

Med 120 tabletter pr. flaske er 4protection OM24 Tablets L-carnitine Sport Line en fantastisk værdi for seriøse atleter, som ønsker at blive på toppen af ​​deres spil. De er også velegnede til folk med særlige diætbehov, da de er veganske, glutenfrie og fri for allergener som soja og laktose.

Så hvis du vil tage din træning til det næste niveau og nå dine fitnessmål hurtigere, tilføj 4protection OM24 Tablets L-carnitine Sport Line til din kosttilskudsrutine i dag.