Beeovita

Coolike Teknisk Renser 5 stk

Coolike Technical Cleaner 5 Stk

  • 12,03 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -0,48 USD / -2%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Distributører MY TRADE SCHWEIZ GMBH
  • Model nummer: 5366556
  • EAN 4010054001218

Beskrivelse

Coolike Technical Cleaner 5 stk.

Coolike Technical Cleaner 5 stk er et glimrende valg til at holde elektronisk udstyr, udstyr og små husholdningsartikler rene. Det er et specialdesignet rengøringsmiddel, der hurtigt kan fjerne snavs, støv, snavs og andre urenheder fra dine gadgets og apparater. Dette produkt er et sæt i fem dele, hvilket gør det til en endnu bedre værdi for pengene.

Coolike Technical Cleaner-sættet indeholder fem forskellige typer rengøringsmidler, der er specielt formuleret til specifikke rengøringsopgaver. Sættet indeholder en kontaktrens, en skumrenser, en gummirens, en plastrenser og et almindeligt rengøringsmiddel. Hver type rengøringsmiddel har unikke egenskaber, der gør dem perfekte til rengøring af forskellige materialer.

Kontaktrenseren kan effektivt fjerne snavs og snavs fra elektroniske enheders printkort, stik og kontakter. Skumrenseren er perfekt til rengøring af tastaturer, computerskærme og andre sarte overflader. Gummirenseren er ideel til at genoprette en enheds gummiknappers greb, mens plastikrensen hurtigt fjerner pletter og pletter fra plastikoverflader. Endelig kan universalrengøringsmidlet rengøre enhver overflade, hvilket gør den ekstremt alsidig.

Coolike Technical Cleaner-sættet er nemt at bruge. Påfør blot rensemidlet på en ren klud eller silkepapir og tør derefter overfladen af ​​for at rengøre. Produktet er stærkt nok til at fjerne selv de hårdeste pletter og urenheder, men skånsomt nok til ikke at beskadige sarte materialer.

Hvis du vil sikre dig, at dine elektroniske enheder og udstyr forbliver rene og ser ud som nye, er Coolike Technical Cleaner 5 stk en fremragende investering. Giv dine gadgets den pleje, de fortjener med dette højkvalitets rengøringssæt, og sørg for, at de fortsætter med at yde optimalt.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice