Beeovita

Air Stocking Silke Strømpe Ben Coco Spr 202 ml

Air Stocking Silk Strumpf Bein Coco Spr 202 ml

  • 89.80 CHF

    You save 0.00 CHF / 0%
Overlager
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør PASSIONEE AG
  • Model nummer: 5302007
  • EAN 4988509939976

Beskrivelse

Air Stocking Silk Stocking leg Coco Spr 202ml

Gør dig klar til at opleve det ultimative inden for silkebløde ben med Coco Spr Air Stocking Silk Stocking ben. Denne luksuriøse benmakeupspray giver den perfekte løsning til at opnå glødende, fejlfri ben uden behov for at bære traditionelle strømper. Formuleret med ultrafine partikler, denne lette, ikke-fedtede spray blander sig problemfrit ind i din hud og efterlader dig med en airbrush finish, der holder hele dagen.

Coco Spr Air Stocking Silk Stocking ben er designet til at dække fjerne eventuelle ufuldkommenheder i huden såsom pletter, ar og årer, hvilket giver dig en jævn og smuk hudtone. Den er nem at bruge og går glat uden at stribe eller gnide af på dit tøj. Spray blot på dine ben, gnid det ind, og voila! Du har utroligt udseende ben, der er klar til enhver lejlighed.

Denne benmakeupspray er lavet med de fineste ingredienser og er perfekt til enhver hudtype. Den tilsatte kakaosmøressens og andre nærende ingredienser hjælper med at fugte og blødgøre din hud, så den føles glat og smidig. Derudover er den duftfri, så du kan nyde fordelene ved en luksuriøs benmakeup uden irriterende parfumelugte.

Du kan bruge Coco Spr Air Stocking Silk Stocking ben til enhver lejlighed, uanset om det er en aften ude i byen eller en dag på kontoret. Det er en fantastisk måde at forbedre dine ben på, hvilket giver dig et boost af selvtillid, uanset hvor du går. Du kan stole på, at dette produkt bliver ved hele dagen og modstår sved og vand, så du kan se bedst muligt ud uden at bekymre dig om touch-ups.

Hvis du leder efter en måde at opnå smukke, silkebløde- glatte ben uden besværet med traditionelle strømper, Coco Spr Air Stocking Silk Stocking ben er den perfekte løsning. Så hvorfor ikke prøve det og føle dig sikker på din hud med hvert skridt du tager?

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice