BIODERMA ABCDERM H2O Opløsning 100ml

BIODERMA ABCDERM H2O Solution 100 ml

Mærke: NAOS SUISSE SA
Model nummer: 5171976
Tilgængelighed:
14,42 USD
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 6,03 USD / -23%


Beskrivelse

BIODERMA ABCDerm H2O Solution 100ml

BIODERMA ABCDerm H2O Solution 100ml er den perfekte løsning til at rense og fjerne urenheder fra spædbørns og småbørns sarte hud. Dette produkt er specielt designet til at imødekomme behovene hos babys skrøbelige hud, der har brug for den største pleje og opmærksomhed. I modsætning til almindelige rensemidler er denne renseopløsning formuleret med blide, ikke-irriterende ingredienser, der er sikre til brug på babys hud uden at forårsage irritation eller ubehag.

BIODERMA ABCDerm H2O Solution 100ml er en blid og effektiv renseopløsning der giver en dybderens, der effektivt fjerner snavs, olie og urenheder ophobet på babys hud. Den er beriget med hudvenlige ingredienser, der efterlader huden blød, smidig og fugtet. Denne renseopløsning er ikke-fedtet og efterlader ingen rester på huden, hvilket sikrer en grundig rensning hver gang.

Formuleret med et eksklusivt Skin Barrier Therapy-patent giver dette produkt langvarig beskyttelse mod eksterne aggressorer. Produktet er allergivenligt, ikke-komedogent og fri for parabener, phthalater og andre skrappe kemikalier, der kan skade barnets hud. Den er velegnet til alle hudtyper og anbefales til daglig brug.

Nøglefunktioner:

  • Blød, ikke-irriterende formel
  • Giver dybderens og fjerner urenheder
  • Beriget med hudvenlige ingredienser
  • Fedter ikke og efterlader ingen rester
  • Formuleret med eksklusivt patent på hudbarriereterapi
  • Hypoallergen, ikke-komedogen og fri for skrappe kemikalier
  • Velegnet til alle hudtyper og anbefales til daglig brug

Med BIODERMA ABCDerm H2O Solution 100ml kan du være sikker på, at din babys sarte hud bliver passet godt på og holder den sund og næret. Få fingrene i denne blide, men effektive renseløsning i dag!