Beeovita
Kvalimeret tarmrør CH22 40cm PVC steril 100 stk
Kvalimeret tarmrør CH22 40cm PVC steril 100 stk

Kvalimeret tarmrør CH22 40cm PVC steril 100 stk

Qualimed Darmrohr CH22 40cm PVC steril 100 Stk

  • 94.25 USD

Overlager
Cat. G
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Mærke: GRIBI AG BELP
  • Model nummer: 4832134
  • EAN 4061961001334

Beskrivelse

Kvalificeret tarmrør CH22 40cm PVC Steril 100 stk.

Qualimed Intestinal Tube CH22 er et medicinsk udstyr, der er designet til at understøtte tarmens åbenhed. Den er lavet af højkvalitets PVC-materiale, der er både fleksibelt og holdbart. Dette rør er steriliseret for at sikre dets sikkerhed og overensstemmelse med hygiejnestandarder. Pakken indeholder 100 stykker sterile tarmrør, der hver er 40 cm lange.

Slangens CH22-størrelse giver en ideel diameter for intestinal åbenhed, og længden giver mulighed for dyb placering uden at blokere rørets funktion. Dette rør er almindeligt anvendt i kirurgiske procedurer, der kræver tarmforberedelse, dekompression eller fodring. Det bruges også til patienter med tarmobstruktioner eller dem, der ikke kan sluge mad ordentligt.

Qualimed Intestinal Tube CH22 er nem at bruge, og det fleksible materiale sikrer, at tuben komfortabelt kan indsættes i patientens tarm. Røret har en glat overflade, der reducerer risikoen for vævsskade eller irritation under indføring. Den har også tydelige markeringer, der hjælper med at guide rørets placering og sikre korrekt placering.

Dette medicinske udstyr er kun beregnet til engangsbrug, og det bør bortskaffes korrekt efter brug. Det anbefales at bruge tarmrøret under korrekt lægeligt tilsyn og i overensstemmelse med lægens anvisninger.

Med Qualimed Intestinal Tube CH22 er du garanteret en pålidelig og effektiv løsning til at understøtte tarmens åbenhed. Dets højkvalitetsmateriale, passende størrelse og sterile emballage gør det til en væsentlig komponent i dine medicinske forsyninger.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice