Beeovita
HIPP babykiks 150 g
HIPP babykiks 150 g

HIPP babykiks 150 g

HIPP Baby Biscuit 150 g

  • 8,77 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 4,29 USD / -28%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør HIPP GMBH
  • Model nummer: 4651148
  • EAN 4062300047488

Beskrivelse

HIPP babykiks 150 g

Introducer dit lille barn til en verden af ​​velsmagende og nærende snacks med HIPP babykiks!

Vores HIPP babykiks er specielt formuleret til babyer, der har startet faste stoffer og er en fantastisk måde at introducere nye teksturer og smage i dit lille barns kost. Disse kiks er skånsomme mod din babys mave og er lavet med de fineste økologiske ingredienser, hvilket gør dem til den ideelle snack til dit lille barns følsomme fordøjelsessystem.

Vores HIPP babykiks kommer i en praktisk 150 g pakke, hvilket gør dem nemme at tage med på farten. De er perfekte til at snacke på, mens du rejser, under legetiden eller som en velsmagende godbid, før din lille går i seng.

Disse kiks er også fri for eventuelle tilsatte konserveringsmidler, kunstige farver og smagsstoffer, så du kan føle dig sikker på at give dem til din lille. De er beriget med vitaminer og mineraler for at hjælpe med at støtte dit barns vækst og udvikling, hvilket gør dem ikke kun lækre, men også nærende.

Hos HIPP mener vi, at en sund kost er afgørende for vækst og udvikling af vores små. Vores babykiks er certificeret økologisk og fremstillet kun med de bedste ingredienser, hvilket gør dem til det perfekte supplement til din babys kost. Prøv vores HIPP babykiks i dag!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice