Beeovita

Marbert Bath & Body Classic Deodorant Spray Spray 150 ml

Marbert Bath & Body Classic Deodorant Spray Spr 150 ml

  • 27.18 CHF

    You save 0.00 CHF / 0%
Overlager
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør DEUROCOS COSMETIC AG
  • Model nummer: 4526319
  • EAN 4085404530052

Beskrivelse

Marbert Bath & Body Classic Deodorant Spray Spr 150 ml

Marbert Bath & Body Classic Deodorant Spray Spr 150 ml er en højkvalitets og langtidsholdbar deodorant, der er designet til at holde dig frisk og frisk. selvsikker hele dagen lang.

Denne deodorantspray er specielt formuleret til at give maksimal beskyttelse mod sved og lugt, så du føler dig ren og frisk fra morgen til aften. Den blide formel sikrer, at den er velegnet til alle hudtyper og vil ikke irritere selv den mest følsomme hud.

Denne deodorantspray, som er tilført en klassisk duft, tilbyder en subtil og langvarig duft, der er perfekt til dem, der foretrækker en mere traditionel aroma. Den lette og forfriskende duft vil efterlade dig selvsikker og revitaliseret hele dagen.

Den 150 ml flaske gør det nemt at tage denne deodorantspray med dig, uanset hvor du går, hvilket sikrer, at du kan forblive frisk og selvsikker. uanset hvor dagen tager dig hen. Den brugervenlige spraydyse giver dig mulighed for at påføre deodoranten hurtigt og nemt for maksimal bekvemmelighed.

Uanset om du er på vej i fitnesscenteret, løber ærinder eller tilbringer en travl dag på arbejdet, er Marbert Bath & Body Classic Deodorant Spray Spr 150 ml er det perfekte valg til at holde dig frisk og selvsikker hele dagen lang.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice