Beeovita
Biofarm Rismel Knop Btl 500 g
Biofarm Rismel Knop Btl 500 g

Biofarm Rismel Knop Btl 500 g

Biofarm Reismehl Knospe Btl 500 g

  • 14,73 USD

    Du gemmer 0 / 0%
Overlager
Cat. H
Tilføj mere for større rabatter!

Køb 2 og spar 6,09 USD / -23%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

BioFarm rismelsknopbataljon 500 g

Vi præsenterer BioFarm Rice Flour Bud Battalion 500g, en alsidig og sund tilføjelse til dit spisekammer. Fremstillet af ris af høj kvalitet, der er omhyggeligt udvalgt og behandlet ved hjælp af moderne teknikker for at sikre ensartet kvalitet, dette mel er perfekt til en række kulinariske anvendelser.

Ernærings- og sundhedsfordele

Rismel er et populært valg i glutenfri diæter, da det er naturligt glutenfrit og ikke indeholder allergifremkaldende proteiner. Det er også en god kilde til fiber og indeholder essentielle vitaminer og mineraler såsom B-vitaminer, jern og fosfor.

Kulinariske applikationer

BioFarm Rice Flour Bud Battalion 500g er perfekt til at lave en bred vifte af retter, fra traditionelle japanske slik og mochi til glutenfrit brød og kager. Det kan også bruges som fortykningsmiddel i supper, gryderetter og saucer.

Kvalitetssikring

BioFarm Rice Flour Bud Battalion 500g er lavet i henhold til de højeste kvalitetsstandarder. Risen kommer fra udvalgte gårde og gennemgår streng testning og forarbejdning for at sikre, at den er fri for urenheder og forurenende stoffer. Vores mel er også fri for kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, hvilket sikrer, at du kun får det bedste kvalitetsprodukt.

Sådan opbevares

For at sikre maksimal friskhed skal du opbevare BioFarm Rice Flour Bud Battalion 500g på et køligt, tørt sted væk fra direkte sollys. Når den er åbnet, skal den opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet eller fryseren for at forlænge holdbarheden.

Bestil nu

Bestil nu og oplev den lækre smag og sundhedsmæssige fordele ved BioFarm Rice Flour Knop Battalion 500g. Med sin alsidighed og kvalitet er dette mel et must-have i ethvert køkken!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice