Beeovita

KART GREEN TEA KINA MINT

KART GRUENER TEE CHINA MINZE

  • 25.20 USD

Overlager
Cat. H
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

KART Green Tea China Mint er en perfekt blanding af grøn te af høj kvalitet og forfriskende kinesiske mynteblade. Denne te er en blanding af de fineste teblade plukket fra udvalgte haver og håndrullet af dygtige håndværkere, der bevarer deres naturlige smag og aroma.

Den grønne te, der bruges i KART Green Tea China Mint, er hentet fra fineste tehaver, der har rig jord og naturlige vandkilder. Dette resulterer i en te, der er høj i antioxidanter, som hjælper med at forbedre den generelle sundhed og velvære. Tilsætningen af ​​kinesisk mynte giver en forfriskende smag og aroma, hvilket gør den til et perfekt valg for dem, der elsker mintesmag.

Vores te er 100 % naturlig, uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller kunstige smagsstoffer. Dette sikrer maksimal smag og aroma, der helt sikkert vil slappe af og glæde dine sanser. Vores te er pakket i lufttæt emballage for at sikre, at teens friskhed bevares i lang tid.

Med KART Green Tea China Mint kan du nyde den naturlige godhed af grøn te og den forfriskende fornemmelse af mynte i hver slurk. Teen er sprød og forfriskende, hvilket gør den til et perfekt valg til enhver tid på dagen. Den kan nydes varm eller kold, og den er en ideel drink til at servere dine gæster.

Bestil KART Green Tea China Mint i dag, og oplev en perfekt blanding af grøn te og mynte, når det er bedst!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice