Amberstyle rav halskæde citrin grøn 32cm med hummer lås

Amberstyle Bernsteinkette citrin grün 32cm mit Karabinerverschlu

Mærke: AMBERSTYLE GMBH
Model nummer: 4240652
Tilgængelighed:
51.65 USD
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 14.37 USD / -15%


Beskrivelse

Ravfarvet halskæde Citringrøn 32 cm med hummerlås

Denne fantastiske halskæde har en smuk kombination af rav- og citringrønne perler spændt sammen i en 32 cm streng. Halskæden er afsluttet med en hummerlås for en sikker lukning.

Ravperlerne er omhyggeligt håndlavede for at kopiere naturligt rav, hvilket giver halskæden et unikt og autentisk look. Der er tilføjet citringrønne perler for at give en smuk kontrast til de varme honningtoner i rav.

Ravet i denne halskæde er hentet fra Østersøregionen, en velkendt kilde til rav af høj kvalitet . Perlerne er blevet nøje udvalgt for deres farve, tekstur og klarhed, hvilket sikrer, at hver halskæde er unik.

Rav er en traditionel talisman og har været brugt i århundreder for dets helbredende og beskyttende egenskaber. Det menes at fremme mental klarhed, ro og kreativitet. Tilføjelsen af ​​citringrøn tilføjer et strejf af energi og positivitet til halskæden.

Denne ravfarvede ravhalskæde Citringrøn 32 cm med hummerlås er perfekt til at tilføje et strejf af naturlig skønhed til ethvert outfit. Det er også en tankevækkende gave til en speciel person.