Beeovita

MONOCRYL PLUS 70cm violet 4-0 SH-1 PLUS 36 stk.

MONOCRYL PLUS 70cm violett 4-0 SH-1 PLUS 36 Stk

  • 477,79 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

MONOCRYL PLUS 70cm violet 4-0 SH-1 plus 36 stk

Vi præsenterer MONOCRYL PLUS 70cm violet 4-0 SH-1 plus 36 stk, det perfekte produkt til alle dine kirurgiske behov. Denne sutur er lavet af et monofilament absorberbart syntetisk materiale, der er blevet konstrueret til at give den styrke og levetid, der er nødvendig ved kirurgiske procedurer.

Den violette farve på MONOCRYL PLUS 70 cm violet 4-0 SH-1 plus 36 stk. giver fremragende synlighed og hjælper med at reducere risikoen for vævsreaktion. Suturen har en fremragende håndteringsevne og forbliver fleksibel, selv når den er våd, hvilket gør den nem at bruge under den kirurgiske procedure.

SH-1 nålen er designet til nem penetration og har et fremragende vævsgreb. Denne nål er lavet af højkvalitets kirurgisk stål og er skarp nok til ubesværet at trænge igennem det hårdeste væv. Nålen fastgøres også til suturen ved hjælp af en unik proces, der sikrer en stærk og pålidelig forbindelse.

MONOCRYL PLUS 70cm violet 4-0 SH-1 plus 36 stk indeholder 36 individuelle suturer, der hver er 70cm i længde, hvilket gør den perfekt til brug i en række kirurgiske indgreb. Fordi den er absorberbar, kræver suturen ikke fjernelse og nedbrydes gradvist af kroppens naturlige processer over tid.

Samlet set er MONOCRYL PLUS 70cm violet 4-0 SH-1 plus 36 stk en top -of-the-line produkt, der giver overlegen styrke, håndtering, synlighed og absorberbarhed. Uanset om du er kirurg, medicinstuderende eller sundhedsprofessionel, er denne sutur et must-have til dit kirurgiske værktøjssæt.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice