Beeovita
Solmucol kold hoste Gran 600 mg Btl 7 stk
Solmucol kold hoste Gran 600 mg Btl 7 stk

Solmucol kold hoste Gran 600 mg Btl 7 stk

Solmucol Erkältungshusten Gran 600 mg Btl 7 Stk

  • 22,29 USD

    Du gemmer 0 / 0%
På lager
Cat. Y
Tilgængelige 600 styk
Tilføj mere for større rabatter!

Køb 2 og spar 8,79 USD / -22%

Safe payments
Type Gran
Dosis, mg 600
Gen R05CB01SELN100000600GRAN
Oprindelse SYNTHETIC

Beskrivelse

Solmucol Erkältungshusten Gran 600 mg Btl 7 stk.

Solmucol Erkältungshusten Gran 600 mg Btl 7 stk er en gennemprøvet og effektiv løsning til hoste- og forkølelsessymptomer. Hver pose indeholder 600 mg af den aktive ingrediens Acetylcystein, som letter processen med at hoste slim op forårsaget af forkølelse, influenza eller bronkitis.

Solmucol Erkältungshusten Gran 600 mg Btl 7 stk indeholder også andre naturlige komponenter som f.eks. som hyldebærekstrakt og C-vitamin, der hjælper med at booste immunforsvaret og reducere betændelse. Denne kombination af ingredienser gør Solmucol Erkältungshusten Gran 600 mg Btl 7 stk til en yderst effektiv og hurtigvirkende behandling mod hoste og forkølelse.

Granulerne er nemme at bruge og kan opløses i vand, hvilket gør dem til en praktisk og hurtig løsning til dem, der lider af forkølelses- og influenzasymptomer. Poserne kommer i en praktisk pakke med 7, hvilket gør dem perfekte til en ugelang behandling.

Solmucol Erkältungshusten Gran 600 mg Btl 7 stk er velegnet til voksne og børn over seks år. Det er sukkerfrit og har en behagelig smag, hvilket gør det nemt at administrere til børn, der kan være nøjeregnende med at tage medicin. For de bedste resultater anbefales det at tage en pose om dagen, opløst i et glas vand.

Samlet set er Solmucol Erkältungshusten Gran 600 mg Btl 7 stk et glimrende produkt til at lindre hoste- og forkølelsessymptomer. Dens dokumenterede formulering, naturlige ingredienser og praktiske indpakning gør den til et must-have for alle, der lider af forkølelses- og influenzasymptomer.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice