Beeovita

CARPE DIEM Botanisk Vand harmoniserende flaske 500 ml

CARPE DIEM Botanic Water harmonisierend Fl 500 ml

  • 4,67 USD

    Du gemmer 0 / 0%
Overlager
Cat. H
Tilføj mere for større rabatter!

Køb 2 og spar 2,02 USD / -24%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

CARPE DIEM Botanisk vandharmoniseringsflaske 500 ml

Vi præsenterer CARPE DIEM Botanic Water Harmonizing Bottle! Denne smukke flaske indeholder 500 ml rent, forfriskende og harmoniserende vand. Dette vand er tilsat naturlige botaniske ekstrakter og er en lækker og sund måde at holde sig hydreret hele dagen på.

CARPE DIEM Botanic Water Harmonizing Bottle er lavet af højkvalitets, holdbart glas, der er både smukt og funktionelt. Det lækagesikre låg sikrer, at dit vand forbliver frisk og rent, mens det praktiske håndtag gør det nemt at have med dig overalt. Flasken tåler også opvaskemaskine, hvilket gør den nem at rengøre og genbruge igen og igen.

Men det er ikke hvilket som helst vand i denne flaske. Den er tilsat en speciel blanding af naturlige botaniske ekstrakter, der er nøje udvalgt for at give en unik og lækker smagsoplevelse. Blandingen indeholder rosmarin, citronmelisse og salvie, som er kendt for deres harmoniserende egenskaber.

CARPE DIEM Botanic Water Harmonizing Bottle er det perfekte valg for enhver, der ønsker at forblive hydreret og sund, mens de nyder en unik og lækker smagsoplevelse. Uanset om du er derhjemme, på kontoret eller på farten, er denne flaske den perfekte måde at forblive frisk og energisk hele dagen lang.

Så hvorfor vente? Bestil din CARPE DIEM Botanic Water Harmonizing Bottle i dag, og begynd at nyde fordelene ved naturligt, harmoniserende vand!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice