Beeovita

VLIWASOFT SET northwest Compr 8 5x5cm 4x 75 x 2 pcs

VLIWASOFT SET NW Kompr 8 5x5cm 4fach 75 x 2 Stk

  • 28.33 USD

På lager
Cat. G
Tilgængelige 11 styk
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
Beløb i en pakke. 150
Lagertemperatur min 15 / max 25 ℃

Beskrivelse

VLIWASOFT SÆT nordvest Compr 8 5x5cm 4x 75 x 2 stk

VLIWASOFT SÆT nordvest Compr 8 5x5cm 4x 75 x 2 stk er et omfattende sæt kompresser specifikt designet til at understøtte sårheling og lette ubehag i det område, der er ramt af såret. Sættet er sammensat af otte 5x5 cm kompresser, der er behagelige at have på og i stand til at tilbyde effektiv og målrettet pleje til sårområdet.

Kompresserne i dette sæt er omhyggeligt designet til at give præcis og målrettet lindring, hvor fire af dem har 75 x 2 stk. for at sikre en tilstrækkelig forsyning til at understøtte korrekt sårpleje over tid. Hvert kompres er lavet af materialer af høj kvalitet, hvilket sikrer, at de er skånsomme mod huden, åndbare og i stand til at yde den nødvendige støtte for at sikre højkvalitets sårheling.

Uanset om du har at gøre med en mindreårig. sår eller en mere væsentlig skade, er VLIWASOFT SÆT nordvest Compr 8 5x5cm 4x 75 x 2 stk et glimrende valg. Sættet giver optimal pleje og støtte til sårområdet, mens det forbliver blidt og ikke-irriterende for huden. Kompresserne er også designet til at blive på plads, hvilket sikrer, at sårplejen forbliver problemfri og effektiv under hele helingsprocessen.

VLIWASOFT SÆTET nordvest Compr 8 5x5cm 4x 75 x 2 stk er en ideel tilføjelse til evt. førstehjælpskasse, der tilbyder pålidelig og effektiv sårpleje, når det betyder mest. Med sin højkvalitetskonstruktion, målrettede støtte og brugervenlighed er dette sæt et must-have for alle, der ønsker at støtte den naturlige sårhelingsproces og sikre optimal restitution.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice