Beeovita

SOPIPA BRINE PIPE

SOPIPA SOLEPFEIFE

  • 90.00 CHF

    You save 0.00 CHF / 0%
Overlager
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 25.04 CHF / -15%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør LEAF GMBH
  • Model nummer: 3462356
  • EAN 5999881111019

Beskrivelse

Vi præsenterer SOPIPA SOLE WHISTLE - Din ultimative sikkerhedsledsager

Er du bekymret for din sikkerhed, når du går eller jogger alene om natten? Vil du føle dig selvsikker og sikker, mens du udforsker nye stier og vandrestier? SOPIPA SOLE WHISTLE er den perfekte løsning til dine sikkerhedsproblemer.

Denne kompakte, men kraftfulde enhed er designet til nemt at fastgøres til din sko eller dit tøj, hvilket sikrer, at den altid er tilgængelig, når du har brug for det. Den har en høj og tydelig fløjte, der kan høres på afstand, som advarer andre om din tilstedeværelse og potentielt skræmmer eventuelle angribere eller vilde dyr væk.

SOPIPA SOLE FLØJTEN er også udstyret med en høj -kvalitets LED-lys, der giver ekstra synlighed i situationer med svagt lys. Uanset om du skal signalere om hjælp eller blot ønsker at blive set af forbipasserende biler eller fodgængere, har denne innovative enhed dækket dig.

Ud over sine praktiske sikkerhedsfunktioner er SOPIPA SOLE WHISTLE også stilfuld og holdbar. Den er lavet af materialer af høj kvalitet, der er designet til at modstå belastningen ved daglig brug, og dens slanke og moderne design sikrer, at den vil komplementere ethvert outfit.

Så hvorfor vente? Få din SOPIPA SOLE WHISTLE i dag, og oplev den ro i sindet, der følger med at vide, at du altid er forberedt på enhver situation.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice