Beeovita

Mousseline svampe babyetui

Mousseline Schwämme Baby Etui

  • 28,21 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 11,08 USD / -22%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør SAAG SA
  • Model nummer: 3340943
  • EAN 3323036602152

Beskrivelse

Mousseline Sponges Baby Case

Vi præsenterer Mousseline Sponges Baby Case - det must-have tilbehør til enhver nybagt forælder!

Vores Mousseline Sponges Baby Case er et sæt af høj kvalitet , bløde og absorberende babysvampe, lavet af ren og naturlig bomuld. De er perfekte til sart babyhud og kan bruges til en række forskellige formål såsom rengøring, badning og aftørring af spild og snavs.

Sættet indeholder seks svampe, hver med en størrelse på 30x30 cm, hvilket gør dem nemme at håndtere og bruge. De er utrolig lette og holdbare, hvilket sikrer, at de ikke bliver slidt, selv efter flere vaske.

Vores Mousseline Sponges Baby Case kommer i et stilfuldt og praktisk etui, perfekt til at opbevare og bære svampene, uanset hvor du går. Etuiets kompakte størrelse giver dig mulighed for at holde svampene organiseret, forhindrer dem i at blive væk, og gør dem nemme at få adgang til, når du har brug for dem.

Disse svampe er klinisk testet og hypoallergene, hvilket sikrer, at de er sikre og skånsomme mod sart babyhud. De er også fri for skadelige kemikalier og farvestoffer, hvilket gør dem miljøvenlige og ikke-giftige.

Bestil din Mousseline Sponges Baby Case i dag, og oplev blødheden og kvaliteten af ​​disse essentielle babysvampe. De er den perfekte gave til nybagte forældre eller til dit eget barn, og de vil helt sikkert blive en god ting i din babyplejerutine.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice